Raskaan kaluston hinaus Hämeenkyrö – apua jopa 30-60 minuutissa

0400 337 925

Raskaan kaluston hinaus Hämeenkyrössä nopeasti. Soita Sulingon ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

Raskaan kaluston hinauksen ammattilaiset Tampereella ja Pirkanmaalla
Saat tekstarilla linkin, jonka kautta voit seurata avun saapumista
Varmistamme, että päiväsi jatkuu paremmissa merkeissä

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Sulingon 24h numeroon 0400 337 925 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön ja mitä se korvaa.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille
Ota yhteyttä
Soita 0400 337 925 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Sulingon kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Pirkanmaan korjaamot.

Näin pyydät raskaan kaluston hinauspalvelun nopeasti apuun Hämeenkyrössä

Raskaan kaluston hinauspalvelun tilaaminen Hämeenkyrössä on helppoa ja yksinkertaista. Sulinko päivystää 24h numerossa ☎ 0400 337 925 tai tee 📱 nettitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun Hämeenkyrössä noin 30-60 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Hämeenkyrön alueella

Kun avun tarve yllättää tien päällä Hämeenkyrön alueella, Hinausautot K. Sulinko saapuu paikalle ripeästi. Yhteyttä kannattaa ottaa matalalla kynnyksellä esimerkiksi silloin, kun auto sammuu kesken ajon tai merkkivalo syttyy palamaan, olipa sijaintina sitten esimerkiksi Mannanmäen näkötorni, Hämeenkyrön kirkko tai Arteles-kulttuurikeskus. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta löytää varmasti ratkaisun ongelmaan. Apua on saatavilla kaikkialle Hämeenkyröön Kyröskoskelta Pappilaan ja Sasiin sekä muihin Hämeenkyrön asuinalueisiin ja kyliin.

Sulingon ammattilaiset auttavat kaikkea raskasta liikennettä kalustosta riippumatta:

  • Raskaan ajoneuvon hinaus korjaamolle
  • Avustaminen vinssaamalla liukkaissa paikoissa
  • Tiellenosto
  • Ojasta veto
  • Kääntö ja pyörillenosto
  • Onnettomuuspaikan raivaus

Raskaan kaluston hinauksissa pääasiallista toiminta-aluettamme on Pirkanmaan alue.

Jos Pirkanmaan alue on sinulle vieras niin voimme suositella sinulle korjaamoja, joista voit valita mieleisesi.

Raskaat hinausautot sijaitsevat Lempäälässä, aivan Helsingin ja Tampereen välisen moottoritien tuntumassa, josta on nopea lähteä eri suuntiin Pirkanmaata.

Käytämme raskaan kaluston nostoissa tarvittaessa matalapainetyynyjä, joilla ajoneuvo saadaan nostettua turvallisesti ja vakaasti takaisin pystyyn aiheuttamatta lisävahinkoja.

Hoidamme tilanteet kokonaisvaltaisesti: käytettävissä on kaksi puoliperävaunun vetoautoa, TMA-ajoneuvo, eli törmäysvaimentimella varustettu kuorma-auto sekä liikenteenohjausajonevot.

Raskaankaluston hinausautojemme varusteet ovat huippuluokkaa, mikä tekee työskentelystä sekä tehokasta että miellyttävää. Monipuolinen käsityökalujen valikoima herättää kunnioitusta – jopa autokorjaamojen keskuudessa.

Hinausautoissamme on käynnistysvirtajärjestelmä sekä 12- että 24-volttisille akustoille. Lisäksi autot on varustettu Dynasetin 19 kVA:n generaattorilla, joka tuottaa sekä 230 voltin yksivaiheista että 400 voltin kolmivaiheista vaihtovirtaa. Tämä energia on välttämätöntä hitsauskoneen, plasmaleikkurin ja induktiolämmittimen kaltaisten varusteiden käytössä, sekä hinauksessa olevan ajoneuvon kylmäkoneen toiminnan varmistamisessa.

Raskaan kaluston hinausautoissamme on viisi vinssiä, jotka tarjoavat poikkeuksellista suorituskykyä ja monipuolisuutta hinaustehtävissä. Auton sivuilla olevat tukijalat sisältävät kymmenen tonnin vinssit. Takaa löytyy kaksi 20 tonnin vinssiä ja yksi 30 tonnin vinssi. Useampi vinssi mahdollistaa vahvemman ja turvallisemman kiinnityksen pelastustilanteissa, mikä parantaa työsuorituksen hallintaa ja mahdollistaa turvallisen työn.

Raskaan kaluston hinauspalvelun hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutus korvaa usein raskaan kaluston hinauspalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 0400 337 925 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

Maksan itse (alk. 108 €)

Raskaan kaluston hinauspalvelun hinta Tampereella ja Pirkanmaalla alkaen 108 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso raskaan kaluston hinauspalvelun hinta tai soita 0400 337 925

Raskaan kaluston hinaus Hämeenkyrössä kaikille ajoneuvoille

Sulingon ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että raskaan kaluston hinaus sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Tampereella ja Pirkanmaalla sinua auttaa 9 Sulingon hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 15 hinausautoa ja 3 tiepalveluautoa.

Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Hämeenkyrön alueella.

Hämeenkyrö

Toiminta-alue

Tampere Nokia Ylöjärvi Kangasala Lempäälä Hämeenkyrö Sastamala

Pirkanmaalla sinua auttavat vuorokauden ympäri

Person placeholder
Kaj Sulinko
Yrittäjä
0500 337 925 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Piritta
Ajojärjestely
0400 337 925 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Oscar N
0400 337 925 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Oscar K
0400 337 925 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Marko
0400 337 925 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Esko
0400 337 925 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Pekka
0400 337 925 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English
Person placeholder
Vikke
0400 337 925 Speaks the following languages: Suomi, English
Suomi English

Falck Tampere on nyt nimeltään REDGO

Falck on ollut suomalaisten ystävä tien päällä jo vuosikymmenten ajan. Nyt olemme REDGO. Liikkumisen monimutkaistuessa ja pirstoutuessa oli aika rakentaa uusi brändi, joka yksinkertaistaa palveluita ja täyttää suomalaisen toiveet helposta asioinnista.

Miksi muutos tapahtui?

REDGO viestii muutosmatkasta, jolla olemme. Norjalainen Gjensidige osti aiemmin tänä vuonna Falck Hinaus- ja tiepalvelut tanskalaiselta Falck-konsernilta. Falckista tuli siten REDGO.

Mitä uusi nimi tarkoittaa?

Nimi REDGO viittaa tunnistettavaan punaiseen väriin sekä liikkeeseen. Nimen valinta on tehty perusteellisen prosessin jälkeen. REDGO on helppokäyttöinen nimi ja toimii kaikissa toimintamaissamme, Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Muuttuuko jokin asia käytännössä?

Hinausautot K. Sulinko Oy (REDGO Tampere) palvelee samalla konseptilla, työntekijöillä ja ystävällisellä asenteella kuin ennenkin. Suurimman muutoksen huomaat ajoneuvojen uusissa teippauksissa.